dinsdag 16 juli 2013

 
Het is zaterdagavond. Je hebt geen zin om op stap te gaan en je vriendinnen weten ook nog niet zo goed wat ze gaan doen. Tja, wat moet je gaan doen? Biosje, dat wordt ook zo standaart.. De leuke jongens zijn nergens te bekennen en de bank ken je zo langzamerhand ook wel. Ga een lekker avondje tutten met je vriendinnen! Hoe doe je dat nou? Of hoe organiseer je zoiets? Ik heb hier de tips die je nodig hebt!

Een leuke avond met je vriendinnen hebben is niet zo moeilijk. Een puut chips op tafel, een fles wijn of cola, een leuk filmpje er in en klaar. Maar soms is het ook lekker om gewoon eventjes te tutten, lekker met het uiterlijk bezig te zijn. Hoe organiseer je nou zoiets?

1. Nodig niet te veel uit! Een beautyavond met 10 meiden is hartstikke leuk, maar ook chaotisch. Tevens raken dan alle spullen door de war en kan je niks terugvinden. Waarschijnlijk is je slaapkamer ook niet groot genoeg voor 10 mensen. 

2. Nadat je de juiste mensen hebt uitgenodigd (ik ga uit van ongeveer 4 meiden, incl. jijzelf) dan ga je bedenken wat je allemaal nodig hebt! Koop lekkere dingen in, chips, chocola etc, en wat flessen drinken. Vraag je vriendinnen of zij ook wat beautyspullen mee willen nemen, dan hoef jij niet zelf overal voor te zorgen.

3. Wat erg leuk is om te doen is een maskertje op doen. Maskertjes zijn erg makkelijk om zelf te kopen, maar zelf maken is natuurlijk net zo leuk! Er staan op internet allerlei recepten om zelf maskertjes te maken, tevens zul je op mijn blog ook diverse receptjes gaan tegenkomen. Zodra je de maskertjes in huis hebt/gemaakt hebt, kan het feest beginnen. Doe de maskers bij elkaar op.

4. Er bestaan ook haarmaskertjes! Dat is bovendien niet alleen heel goed voor je haar, het ruikt ook super lekker. Net als bij tip 3, deze maskers kun je ook heel goed zelf maken!


5. Nadat jullie de maskertjes op hebben gedaan, en afgespoeld hebben, kunnen jullie lekker gaan tutten. Mixen en experimenteren met make-up is super leuk! Probeer verschillende make-up looks uit of ga tutorials op elkaar proberen. Als je nog nooit de wingled eyeliner hebt geprobeerd, is die ook super leuk om te doen! Of de make-up look met je ogen dicht, lachen! (Vergeet vooral je foto en videocamera niet!!)


6. Voordat jullie haar gedroogd is, kunnen jullie even lekker relaxen en bijkomen. Ga samen leuk een paar foto's maken (hou een soort van fotoshoot, met verschillende outfits) of ga lekker een filmpje kijken. Brownies bakken is ook een leuk idee


 

7. Zodra jullie haar droog is kunnen jullie daar ook mee gaan experimenteren. Krullen of juist stijlen, of een mooie vlecht uitproberen. Voor de echte dare devils, kun je je haar laten verven! Leuk!


8. Na afloop kunnen jullie een sleepover houden, gezellig filmpje kijken of tv kijken, op de laptop, vul zo maar verder in.. En de foto's op social media plaatsen, je zult vast leuke reacties krijgen, haha!


Heb jij nog leuke tips voor een beautyavond?

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke tips. En leuk dat je weer begonnen bent met bloggen :')
    Have fun

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuke tips!
    ik ga het zeker doen, geniaal!

    BeantwoordenVerwijderen